Sommar och minigolf.



Nu är allt i skolan fixat och klart, var i skolan och gjorde klart sista provet igår och jag klarade det!!!!! Så nu är det bara studenten som väntar. Jag var på en studentuppvaktning igår och ni anar inte hur mycket jag längtar till min!!!

Myzan var här igår, jag  har inte träffat henne på 2 månader. Vi gick ner och köpte godis och satt och tjötade om allt mellan himmel och jord. Idag är det stålande sol och sommar ute och jag skall till stensjön och spela minigolf. Hur mysigt? Puss!

Name the pet.


Name the pet - Sunshine

Fy fan vad den här tjejen är grym!! Älskar hennes låtar. Utan tvekan en ny favorit. Och med det här säger jag god natt. Puss!

Fin ny klänning.



Den här klänningen köpte jag idag =) den är helt perfekt och sitter som ett smäck! Den kommer ifrån Topshop och den är helt underbar. Så nu är outfiten för min studentfest helt klar. UNDERBART! Puss!

Mirakel för torrt hår.


Idag köpte jag den här hårinpackningen Aussie. Jag har provat den här förut men då var den för färgat hår. Idag köpte jag den som är för torrt och skadat hår. Jag hoppas att mitt hår blir skinande och lent efter den här. Man skall tydlingen se resultat redan efter första användningen. 125kr för en BRA hårinpackning är ingenting! Jag skriver hur resultatet blev imon. Puss!

Äntligen lite nytt.



Imorgon skall jag in med syster och snutten till stan. Jag skall äntligen köpa lite nytt! Jag skall hitta den perfekta outfiten till studentfesten. Jag såg den här klänningen här ovanför på topshops hemsida, och är den inte så jäkla snygg?! Jag skall se om dom har den i butiken imon tänkte jag. annars får jag leta vidare efter något annat. Men åh vad skönt det skall bli, äntligen lite nytt i garderoben =) Puss!

studsa upp och ner som en studsboll.



Åhh har jag sagt att jag har världens bästa puss. Han var precis här en stund. Han saknade mig så mycket att han satte sig i bilen och körde ända hit bara för att få pussa på mig och sedan åka hem igen. Hur söt får man vara?! Nu saknar jag honom ännu mer bara för det. Jag älskar när han överraskar mig såhär. Jag blir så lycklig att jag bara vill studsa upp och ner som en liten studsboll! Nu kommer jag att sova som en prinsessa =) Puss!

Fanny Michel.







Fan jag måste bli bättre på att köpa smycken! Jag älskar att använda smycken, fina armband och stora ringar speciellt. Men jag tycker att det är så tråkigt att köpa dem. Det finns en butik inne i stan som heter Fanny Michel och dem har hur fina smycken som helst. Jag skulle vilja ha i princip alla smycken i hela butiken. Jag och min syster har hittat ett armband där inne som vi skall ha varsitt av. på armbandet står det "happiness is having a sister like you". Det står så mycket fint på vissa av smyckena i den här söta lilla butiken, fanny michel. Puss!

Cupcakes.



Åhh jag har alltid velat lära mig att göra cupcakes. Jag har valt att inte ha någon tårta när jag tar studenten. Utan jag skall ha cupcakes istället =) Hello Kitty cupcakes vill jag ha. Hur fina?! Puss!

you touched my heart, you touched my soul. changed my life and all my goals.



Min puss kom hem till göteborg igår. Så jag fick träffa honom i några timmar. Men han åkte tillbaka till Jönköping idag igen. Attans. Från och med nästa vecka så är han så gott som bara min iallafall i tre månader. Jag längtar så mycket. Min prins, min fina prins.

Nu sitter jag och tittar på prinsen och jag. Åh är den inte för söt den filmen. Jag har pluggat lite grann och skall fortsätta göra det så fort filmen är slut. Puss!

Play that you are a model.













Ja här har ni dem =) bilderna från den dagen då jag stod modell för min väns projektarbete. Puss!

Today´s.






Tröja från Monki
Väst från Monki
Shorts från BikBok
Väskan har jag fått i present.

Nu drar jag till jobbet och käkar Pizza. Puss!

Personalmöte och Pizza.


Åhh jag hittar så mycket inspiration till studentfesten nu för tiden att jag inte vet vart jag skall ta vägen. shiit detta gör ju att det kommer att bli ännu svårare för mig att hitta den perfekta outfiten. Men det löser sig, det gör det alltid.

Nu har jag precis duschat och målat mina naglar blodröda. Tjusigt! Jag skall åka till jobbet om 1 timme. Vi skall ha personalmöte och käka pizza. Det kanske kommer upp en "Today´s" sedan. Det var ju ett tag sedan nu. Puss!

21 maj.


Allie Crandell, flawless.

God natt.

Tick tack.



Jag sitter och leker lite grann med olika bilder i photoscape. Jag väntar mest på att tiden skall gå. Jag vill ha den 5 juni, jag vill ha hem min snutt och jag vill vara med min bästa vän. Det är så mycket jag vill just nu.

Den som väntar på något gott.



Imorgon kommer dagen som jag har väntat på i 2 år. Snutten flyttar från Jönköping. Han kommer inte bo där något mer utan han kommer äntligen att vara här i göteborg tillsammans med mig, att bara ha honom här känns så himla bra. Jag tror ingen i hela världen är lyckligare än mig, inget mer jävla-skit-jönköping. Åhh Äntligen. Puss!

A little frightening.





För ett tag sedan så stod jag modell för min vän My och hennes vänners projektarbete. Dem skulle fota kläder som My hade sytt om. Jag har lagt upp en bild tidigare. Och här kommer en till. Den här blev rätt cool. Ser lite Grunge ut sådär. Jag hoppas att jag får resten av bilderna snart. Puss!

OMG, I'm in love.


Alexander Wang.

Jag måste säga att ag är så trött på allt tjat om den svarta väskan med dragkedjor från Alexander Wang. Men när jag nu fick se den i rosa så blev jag stormförälskad!!! Åhh är den inte så himla fin?!

Reminder.


Honeythieves - Reminder

Jag älskar den här låten. Ja det är låten från en av lindex reklmerna. Men visst är den bra?!

Tro det eller ej men jag ligger hemma sjuk igen. Eller sjuk o sjuk, jag har blivit dålig av mina tabletter som jag fick av läkaren. Jag har jätte ont i magen och så mår jag illa. Fy fan! Hoppas att ni mår prima iallafall =). Puss!

Timon och Pumba.




Bilder: Google

Pussen och jag var vid Önnereds brygga igår. Käkade bulle och kastade macka. Galet mysigt.
Det var massor utav hundar där. Först kom det en Jätte söt Chihuahua och strax efter kom det en bulldog. Det såg jätte roligt ut. för det såg verkligen ut som Timon och Pumba. Så pussen och jag har bestämt att när vi flyttar ihop så skall vi skaffa en Chihuahua och en bulldog och dem skall heta Timon och Pumba. =) Puss!

Inte mycke kvar nu.



Nu har jag precis gjort klart allt i litterär gestaltning. GUD VAD SKÖNT! Nu är den kursen avklarad =) Nu har jag bara uppdraget i Mediekomunikationen och ett prov i natur B kvar. Sedan är det bara studenten som väntar. Och jag längtar som en tok!!! Det är bara 17 dagar kvar nu! 17 dagar, fan det är ju helt sjukt. Puss!

Jag kan inte sova.



Jag sitter och lyssnar på den här låten och tänker på allt och inget som gör att jag inte kan sova. Men det gör inte så mycket för jag kan gå upp när jag vill imon.
Jag skall hjälpa syster att leta jeans i stan imon. Sedan skall vi spana in hbt festivalen tillsammans med mamma och sedan skall jag hem och ha myskväll med min bumbibjörn. Kommer att bli en grym dag, det känner jag på mig.

Jag satt och pratade med min bästa vän My förut. Fan vad jag saknar henne. Hon är ta mig fan en riktig vän. Det kan ha gått månader då vi inte har setts men vi har alltid lika kul ändå. Vi kan bestämma oss för att ses och sitta i ett rum hela dagen och bläddra i tidningar utan att säga ett ord utan att det blir jobbigt tyst. Vi ställer alltid upp för varandra och vi skulle gå igenom eld och vatten för varann. Vi har varit bästa vänner i 11 år nu. Man kan inte ha en finare vän =) Jag var bara tvungen att få ur mig det här. Åhh puss puss puss och sov så gott sötnosar!

Boring.


Snyggt.

Idag har jag faktiskt pluggat för omväxlighetens skull. Jag fick klart Novellen på 7 sidor och min dikt i Litterär Gestaltning. Så nu har jag bara reflektionsloggen kvar där. Vilket känns riktigt skönt. Jag känner mig väldigt duktig när det kommer till den här kursen faktiskt då det är den enda kursen som jag haft under dessa tre åren där jag har lämnat in precis allt i tid.

HBT festivalen har börjat och jag kanske skall in till järntorget imon för att spana in den lite grann. Om jag hinner vill säga. Jag skall träffa snutten imon också, känns som om jag inte har träffat honom på evigheter, saknar honom :( Jaja imon blir det bättre. Skall bli skönt att äntligen få komma ut lite imon med, då jag har legat hemma hela veckan. Puss!

Pink.


Audrey Kitching

Förlåt för kass uppdatering, men jag orkar bara inte nu när jag är sjuk helt enkelt.
Idag har jag varit hos läkaren. Fick en mycket bättre läkare den här gången, den förra fick mig ju att börja lipa. Men denna gången gick det bra. Så nu knarkar jag medicin. Blir hemma imon med. Ingen skola för mig denna veckan. Vissa kan ju tycka att det är härligt, men inte jag! För nu börjar jag bli sjukt rastlös. Hoppas att ni mår bra iallafall. Btw något som jag lyckades med idag var att koppla min twitter till min facebook. Så varje gång jag uppdaterar min twitter så uppdateras min facebook status. Smidigt eller hur? =) Puss!

Hokus Pokus Filiokus.


Åhh vad jag bara vill ligga på stranden och sola nu, bara ligga där och inte behöva bry mig om något.

Snutten Kom precis förbi för att lämna något hokus pokus som han hade köpt i Polen som tydligen botar förkylning. Han är så söt som körde hela vägen hit bara för att lämna det. Har jag inte världens bästa pojkvän? Jo jag tror fan d.
Puss!

Ingen bra dag.


Bild: MK

Fy fan vad trött jag blir. Jag ringde till vårdcentralen idag men dem hade inga tider kvar. Så han tyckte att jag skulle åka till kungsbacka för att sätta mig på snabbakuten är jag skulle få vänta i 30 min bara. Men jag känner ingen som kan köra mig dit. så det sket sig. Ja då fanns det ju bara access akuten kvar, Och där tänkte jag INTE sitta själv hela dagen. Jaja jag får göra ett nytt försök imon. Puss!

Nytt legg.



Var nere på banken förut för att hämta ut mitt nya legg. Och det är bilden som ni kan se här ovanför som jag har på legget. Och ja bilden blev ju faktiskt helt okey. Men att jag skall ha detta tills jag är 24 stör mig ju lite grann. Jag har ju ingen lust att visa upp den här bilden när jag är 24 haha. Jaja nu har jag nytt legg iallafall och jag slipper gå runt med mitt pass. Härligt!

Tro fan att jag blev sjuk.



Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk. Åhh jag hatar att vara sjuk då jag igentligen måste vara i skolan och plugga. Inte måna dagar kvar nu så det passar sig inte riktigt att bli sjuk nu. Jag blir så trött.
Ny bloggdesign har jag skaffat. Lite ny iallafall. Tröttnade på den förra som jag alltid gör. Jag blev nöjd =)

Idag skall jag bara ligga och titta på Gossip Girl hela dagen som jag gjorde igår. Ikväll kommer snutten hit, bara för att han är världens bästa. Puss!

Sjuk?


Hanna, Martina, jag och min bumbibjörn. Från balen igår.

Fan vad ont i huvudet jag har. Känns som om jag håller på att bli förkyld, är sjukt hängig.
Idag har jag bara legat på soffan och tittat på Gossip Girl hela dagen. Mölat i mig choklad har jag också gjort. Ibland är livet riktigt bra. Puss!

Rockig studentfest.


Bild: Taylor Momsen

Rockigt och jäkligt snyggt. Om man bortser från nätstrumporna då. Något sådant här skall jag leta efter att ha på mig på studentfesten. Jag är ju på jakt efter den perfekta outfiten för den kvällen. Hennes skor är ju to die for! Hon har blivit så jäkla snygg den här tjejen. Jag kan inte förstå att hon bara är 15 år. Sjukt! Puss!

Jag och snutten var oerhört fina på balen igår.









Igår var det bal. Det var hur trevligt som helst! Visst var jag och snutten stiliga? Och visst är klänningen som jag hade på mig fin??!! Det var några lärare med på balen och det var riktigt kul att se dem på dansgolvet, dem gick loss alltså!!!
Shiit, jag blev helt paff över att rekorn stå där och visa sina moves, haha. Puss!

Tonight is the prom.


Bild: The Selby

Om 1,5 timma så skall jag börja göra mig i ordning inför balen. Man måste ju börja i tid ifall att man måste tvätta bort sminket och börja om igen, eller tvätta ur håret och börja om där med. Det är mycket som kan gå snett när man är ute efter perfektion.

Igår var vi i Tyskland. och det var hur mysigt som helst! Så nu har jag Champagne till studenten. Denna helgen är hur bra som helst. Eller den har varit det hitills iallafall. Så nu skall bara kvällen bli lika lyckad den med och det har varit den bästa helgen på länge. "peppar peppar ta i trä". Imon får ni se fin fina bilder på mig i klänningen och även på stiliga snutten i sin kostym. Åh det här kommer att bli så bra, jag känner det. Hoppas att eran dag/kväll bli helt underbar. Puss!

Redovisning och tyskland.


Fint.

Sitter i skolan nu och pluggar det sista inför Natur B redovisningen som vi skall ha nu om 25 min. Uff då, jag vill verkligen inte! Jag har inte ens gjort uppgiften rätt, på grund av att min lärare inte svarade på fårgorna som jag har ställt till honom. Vilket har gjort att jag har gjort min uppgift utan nån som helst vetskap om vad jag skall göra. Jaja jag lär ju skämma ut mig själv, men så får det ju bli.

Ikväll blir det myskväll med hela familjen, härligt! Vi åker till tyskland imon för att handla lite gott till studenten. Lovely! Det är första gången som jag besöker tyskland. Jag får la se om det är ett trevligt land, och om jag någon gång kommer att återvända. Men jag tror faktiskt inte det. Gud vilka fördomar jag har. Puss!

Gossip.



Jag sitter just nu och tittar på Gossip girl. Jag har ju si sådär 24 avsnitt att ta igen så jag har att göra hela kvällen, för jag är själv hemma nämligen. Jag hatar att vara själv hemma, men nu är det ju ljust ute och det är mycket bättre än när det är mörkt. Jag klarar inte av att vara själv när det är mörkt, då jag är galet mörkrädd.

Btw, hur snyggt är det inte med skoluniform. Jag tycker defenitivt att det borde införas i sverige också. Fast å andra sidan så spelar det ju faktisk inte någon roll för jag slutar ju faktiskt snart. Men fint är det allt. Jag ärlskar Gossip Girl och jag kan fatta hur jag kunde sluta titta på det. Puss!

Duktigt jobbat.





Idag hade jag ett Nationellt prov i engelska B och det gick faktiskt bra. Eller det kändes bra iallafall.
Jag har mölat i mig tårta idag med och var jäkligt gott skall jag be om att få tala om. Börjat på uppdraget i Natur B har jag också gjort. Ja ni ser ju att jag har varit jäkligt duktig idag. Imon är det projektredovisning som gäller. Så jag skall gå och lägga mig nu så att jag är fit for fight imon. Puss och god natt =)

Today´s.




Kavaj från H&M
Tisha från Monki
Jeans från Lee

Idag säger vi grattis till min älskling som fyller år. Grattis snuttenplutten!!

Nu skall jag snart kila iväg till skolan. Jag skall ha Nationellt prov i Engelska B nu på morgonen, och det kommer att gå åt helvette. Men det får det göra, jag orkar inte lägga ner någon energi på det. Efter skolan skall jag hem till snutten och uppvakta honom. Puss!

Om en jävla månad.



Jag vill bara att hela skiten skall vara över nu. När jag, therese och hanna satt i bamba idag så sa jag "tänk vid den här tiden om en månad, så står vi här med vita klänningar och vita mössor och gör oss beredde på att springa ut". Jag satt där med gåshud och tänkte att det är helt galet. Så kort tid kvar och så mycket kvar att göra. Paniken smyger sig på.
Men det är luuugnt för om en månad så tar jag studenten och jag kommer att vara den lyckligaste jäveln på jorden! Puss!

Jag tror att det gick bra.


Bild: The Selby

Provet jag hade i natur B idag kändes bra. Jag hoppas att jag klarade det. Jag svarade på 7 av tio frågor och jag var ganska säker på dem flesta iallafall.

Balklänningen har jag hämtat nu iallafall. Och den sitter så himla fint. så på torsdag skall jag och snutten in till stan och leta efter en slips till honom som går i samma färg som klänningen. Åhh det här kommer att bli så bra. Puss!

Today´s.






Väst från Monki.
Tisha från H&M.
Kjol från Weekday.

Vet ni vad??!! Jag fick precis ett glädjebesked! Jag har klarat samhäll B kursen och jag är så glad att jag inte vet vart jag skall ta vägen!!!! Den här dagen strulade lite imorse men det vänder nu, det känner jag. Puss!

Tisdag.


Beyonce - Halo

God morgon! Nu skall jag strax kila iväg till skolan. Och jag är så jäkla trött. Jag ställde om klockan när den ringde i morse så att jag fick sova en timme till. Så det har vart lite stressigt. Men jag hinner ju såklart blogga lite ;)
Idag blir det en ganska fullsmäckad dag. Först skola, sen skall jag hämta klänningen, lämna in en bok på biblan och sedan skolan igen. Och vet ni vad? det pissregnar ute!!! Och jag skall inte göra annat idag än att ränna fram och tillbaka till skolan. Hoppas ni får en bra dag iallafall. Puss!

Det vankas bal.


Underbar balklänning från femtiotalet. Det är så fint med tyll. För er som inte vet det så älskar jag allt som har med femtiotalet att göra. Okey kanske inte allt. Men alla fina bilar, musiken och alla vackra kjolar.


Agyness deyn. Hur fin är inte hennes klänning? En sådan ljuvlig bakelse skulle jag mer än gärna bära på min bal. Här är det också en massa tyll. Jag har tyll på klänningen som jag skall ha på mig med. Men under själva kjolen så att den fluffas upp sådär lite fint.

Jag är så glad! Imon skall jag åka och hämta balklänningen som jag skall hyra av en tjej som har sytt och designat den helt själv. Den är galet snygg och ser inte ut som en typisk balklänning. Men jag gillar inte sådant där. Jag har aldrig gillat klänningar igentligen, speciellt inte långa som går ända ner till marken. Klänningen som jag kommer att ha på mig går till knäna och är lila i grunden, sedan svart spets i ryggen och en svart stor luva. Hur ballt låter inte det? Klänningen sitter som ett smäck och jag kommer att vara så snygg på balen. Snutten har jag tvingat på en lila slips så att vi skall matcha. Vi lär ju helt klart vara det snyggaste paret på balen. Bild på klänningen kommer på söndag då det är dags för bal =) Puss och godnatt sötingar!

A love story.


Taylor Swift - Love story.

Den här låten har jag och syster lyssnat på nu i två timmar, om och om igen. Men åh den är ju så himla fin. Jag älskar den!

Fy fan, jag måste verkligen plugga nu. Jag har ett stort biologi prov imon. Vilket suger. Jag kan en hel del och det känns ju bra. Men det är så mycket som jag inte kan. Så nu skall jag ta mig i kragen och plugga. Hoppas att ni får en mysig kväll. Puss!

Pryd armen i regnbågens alla färger.




Hur fina är inte deras tatueringar? Förlåt för att jag tjatar om dessa tatueringar. Men det är något som ni får stå ut med helt enkelt ;) Ända sedan jag och syster var på pier pressure och såg en tjej med en liknande tatuering så har jag varit förtjust i dessa. Jag tycker att det är så fint när armen pryds av Hello Kitty, Care bears, hjärtan och stjärnor i regnbågens färger. Åhh. Det blir till att fortsätta drömma. Puss!

Jag är sugen på en till.





Åh jag är så himla sugen på en till tatuering. Men det är ju så att har man gjort en så vill man ha fler. Men jag vet inte vad jag vill ha. Jag skulle vilja ha någon med mycket färg. Hur fina är inte dessa här ovanför?! Jag älskar My little pony och Hello kitty. Åhh så söta. men jag skulle aldrig (tror jag) tatuera in något sånt här på mig då jag säkert kommer att ångra mig när jag är typ 50. Ja men det lär nog dröja ett bra tag innan jag gör en till. Puss!

Åh tack snälla.



Gud vad kul! Jag fick en blogaward av sötaste Nathalie. Tack :)

Så nu är det min tur att dela ut fem stycken.

Therese - Bara för att hon är så söööt och gooo :D

Signe - Bara för att hon har världens coolaste stil och det är den enda bloggen som jag har följt i två år och fortfarande älskar!

Snutten - Bara för att han är världens bästelibästa!

Syster - Bara för att hon är min tvillingsyster och hon är grym på alla sätt och vis.

Ellen - Bara för att hon har en sådan himla fin stil och hennes blogg innehåller så fina bilder :)

Puss!

Tillbaka till verkligheten.


Bild: Icanteachyouhowtodoit

Förlåt för sjukt dålig uppdatering. Men jag har haft fullt upp med att njuta av en ledig helg. Jag, syster och snutten har varit i jönköping. Pussens tjejkompis fyllde 30. Så vi var där för att fira henne.
Jag fick även se pussens skola. Det var roligt att få en bild på allt. Han studerar i jönköping nämligen.
Annars så har helgen bjudit på grillning och kubb för det mesta. UNDERBART! Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller. Sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen skall börja. Jag orkar inte, jag är så himla trött. Hoppas att eran dag blir toppen. Puss!
RSS 2.0