Bra, så himla bra.


Erik Hassle - Hurtful from Niklas Johansson on Vimeo.

Gud vilken bra låt. Och Signe är alltid så jäkla snygg, läs hennes blogg här.
Jag skall bara titta på den här videon några gånger till sedan skall jag sova, jag lovar. puss!

Rockigt snygga Erin.


Erin Wasson.
Såhär rockigt snygg vill jag vara imon. Vi får väll se hur det blir med den saken.

Jag hade prov i natur B idag, Kemi. Tack vare min puss så gick det hur bra som helst. Jag tror att jag klarade det iallfall. Det känns så, det känns jäkligt bra. Nu är jag helt död. Har jobbat mellan fem och tio. Och så skolan innan det. Mina fötter dör, jag dör. Nu vill jag bara sova. God natt. Puss!

Fågel, fågel.


Bild: Flickr

Jag tror aldrig att jag har pluggat så mycket som jag har gjort idag, och då menar jag aldrig någonsin. Jag har pluggat samhäll B, projekt och natur B. Det är ju helt otroligt vad duktig man kan vara. Men konstigt nog så känner jag mig inte speciellt duktig. Jag trodde att det skulle kännas lite bättre och lite lättare att andas nu. Men det gör det inte för jag vet att jag har minst lika mycket kvar.

Just nu önskar jag att jag var en fågel så att jag kunde flyga långt bort härifrån, så långt jag bara kunde. För just nu i det här ögonblicket så vill jag inte vara här. Jag behöver komma bort från all stress och all press som finns överallt nu. Jag behöver lugn och ro, jag vill inte tänka på något, absolut ingenting. Men det går ju inte. God natt. Puss!

All the flowers growing wild, For ten thousand lonely miles.



Bilder: Flickr

Ge mig Chanel i alla dess former och färger.


Jag sitter i skolan och leker poet. Vilket är ganska tråkigt när man skall analysera dikter som man inte förstår ett dugg av. Snart skall jag själv skriva en dikt där jag skall föreställa mig själv som ett djur och sedan skriva poetiskt om detta. Kul! Eller inte. Puss!

Hektisk dag och en snygg Pixie.


Pixie är så jäkla cool! Hennes stil är verkligen hur snygg som helst. Gorgeous!

Idag är det mycket som står på programmet. Jag skall alldeles strax åka till skolan, där jag skall ha ig-prövning i samhäll B. Sedan skall jag direkt till Biblioteket där jag skall träffa Martina, Hanna och Therese. Vi skall jobba med projektarbetet som skall vara så gott som klart tills imon. Vi lär få sitta där ett bra tag. Jag vill bara gå och lägga mig, sova igenom dagen och hoppas på att allt löser sig av sig självt. Puss!

Min favorit.



Min absoluta favoritblogg är utan tvekan Signes (Milk). Hennes bilder säger allt. Snygg!  Vilken är eran favoritblogg? Puss!

Helgens.



Skinnpaj från H&M
Halsduk med huva från Monki
Tröja från Monki
Docs

Såhär har jag sett ut i princip hela helgen, eller jag har set ut såhär hela helgen. Nu skall jag ta och fota det jag shoppade i fredags och ni skall även få se min studentmössa som jag äntligen har fått nu, den är hur fin som helst. Puss!

Bästa helgen på länge.








Så himla mysigt. Min älskling är så mysig. Vi har ätit en jäkla massa godis hela helgen, pluggat och tittat på let´s dance. Magnus vann vilket vi tyckte var otroligt bra! Jag och snutten har kommit på en egen dans som vi skall dansa på min studentbal. Och nu har den lilla fjärten lämnat mig för Jönköping!! Min helg har varit helt underbar hoppas att eran helg har varit lika bra. Puss!

Så, nu är jag tillbaka igen.

Photobucket

Förlåt för kass uppdatering men jag och min snutt har sovit på min mammas jobb hela helgen. Hon jobbar på ett vandrarhem. Vi gick till sjön och tog massa fina bilder. Bildregn kommer i nästa inlägg. Puss!

Vad gick fel här då?


Men vad fan hände?! Det är ju snö ute!!! Åh jag orkar inte. Idag skall jag in till stan och köpa lite vårkläder iallafall. Och jag tänker ha på mig dem ändå, även om det är 10 minus och snö! Puss och godmorgon!

Lyssna och njut.

Honeythieves - Reminder
Denna låten är min absoluta favorit just nu. Man kan inget annat än att älska den!

Äntligen lite nytt.


Bild: The Cobrasnake. GORGEOUS!

Idag var jag och Therese inne stan och skulle fota för projektarbetet. ja det gick ju bra, eller inte! När Therese hade åkt till skolan så gick jag runt och la undan kläder som jag skall köpa imon. Ett rippat linne och ett par rippade tights på H&M och en UNDERBAR klänning från Monki. Jag älskar den! Bilder kommer imon. Puss!

27 månader av kärlek och många fler att se fram emot.


Bilden har inget med detta att göra, jag tyckte bara att den var fin.

Idag har jag och min bumbibjörn varit tillsammans i 27 månader. 27 månader av kärlek, tiden går snabbt när man har roligt. Jag älskar honom över allt annat och jag hoppas innerligt att det alltid kommer att vara vi. Puss!

Så himla fint.


Läs! Så otroligt himla underbart fint.

I want to wear my sunglasses.



Ja nu har ju värmen försvunnit igen, så då åker skinnjackan av och dunjackan på. jag som tyckte att det var så härligt att spatsera omkring  i min skinnjacka och mina solglasögon. Förlåt men hur snyggt är det med fjällräven och Wayfarers? Puss!

Give me wings, i want to fly.






Bilder: The Cobrasnake

Today´s.





Pälsväst från Secondhand
Klänning från H&M
Tights från Gina
Docs

Gud vad härligt med sol, men dock så där det jäkligt kallt. Nu sitter jag i skolan med engelska B. Vet inte om jag kommer att fixa den här kursen. Det känns ganska hopplöst måste jag säga. Jag blir knäpp, det är så himla mycket nu. Hoppas ni får en underbar dag. Puss!

MK.



Jag älskar den här bilden på MK. Hur snygg? Jag önskar att jag själv kunde rita så här bra. Men nej, jag tror inte att jag har någon kreativ sida över huvud taget. Tyvärr. Och med det så säger jag God natt. Puss!

Vårkänslor.



Alla går runt med vårkänslor nu. Alla är så mycket gladare. Jag känner mig gladare. Det är underbart.
Jag tycker att den här vidon med Hanna och Signe är så himla vårig. Jag älskar den. Jag brukar titta på den när det regnar eller snöar, när jag längtar lite extra mycket efter värmen sådär. Puss!

She´s Gorgeous.




Peaches Geldof.

Världens bästa.



I söndags kom min puss hem från Polen. Han hade köpt en present åt mig. Han hade köpt en parfym, body butter och duschcreme alla tre med samma doft. Och doften är helt underbar, somrig och härlig. Så himla sött. Puss!

Vad hände med värmen?






Bild: The Cobrasnake

Sommar och korta shorts är precis vad jag skulle behöva nu. Vart tog värmen vägen?

Ta mig härifrån.



Fan. Allt bara snurrar nu. Jag har så jäkla mycket att göra nu. Jag vet inte vart jag skall börja. Det är skönt att jag fick bytt bort min helg nu iallfall. Så jag är ledig i helgen, så då har jag den till plugg med. Vilket betyder att jag kommer att få jobba två helger i rad istället. Men så får det bli, för jag hinner inte annars. Ta mig härifrån. Jag vill bra resa bort och komma tillbaka när allt är över. Puss!

Så fint.







Jag kan inte hjälpa det. Men jag suktar fortfarande efter en lägenhet i stil med den här. Hur fin? Jag hade ju inrett den lite annorlunda men åhh själva lägenheten i sig är ju helt underbar! Jag älskar stora lägenheter med öppna ytor. Inte så många väggar utan bara stort och rymligt. Så himla fint. Detta är Erin wassons lägenhet om ni undrar. Puss!

Jävla Bomb!



Jag blir så himla förbannad på västtrafik. Imorse så sköt polsen tydligen sönder en misstänkt bomb vid Frölunda. På grund av detta så tog det 45 min till den hållplatsen som jag skulle byta vid. vilket brukar ta 15 igentligen. När jag väl kommer fram så går jag på spårvagnen, kommer knappt på för folk är dumma i huvudet och vägrar flytta på sig. när jag har kommit på och stått på spårvagnen i 10 min och väntat på att den skall börja rulla då ropar dem ut att spårvagnen inte skall gå utan att den bakom skall gå. Alla får gå av och vänta tio min på nästa ute i kylan. J då kommer det fram en tjej och säger. Spårvagnen skallvisst gå. det var fel på infon. Vad fan??!! Det tog min 1 tim och 20 min att komma till skolan. vilket brukar ta 45 min annars. När jag väl kommer till skolan så får jag veta att min lektion är inställd och jag börjar klockan 11. Fan fan fan! Ja det här var min morgon. Toppen!

Älskade docs.



Vet ni hur mycket jag älskar mina docs? Jag har haft dem i ca 3 veckor nu och jag fullkomligt avgudar dem. Dem snyggar till vilken tråkig outfit som helst. Absolut ett av mina bästa köp.

Spring.





Nu är det äntligen vår. Pussen ringde mig förut och berättade att det var 20 grader i solen. Förstår ni?! 20 grader! Det är ju inte riktigt klokt. Men bra, det är det allt. Puss!

I have a new pair of tights.





This is pure love.

RSS 2.0