Mermaid.

Bilder: Elena Kalis





Jag behöver nya halsband.



Hur fint är det inte när man har flera enkla halsband i olika längder runt halsen? Så som MK har på bilden. Jag behöver nya halsband helt enkelt. MK är alltid lika snygg!

Toppen.


Min söta rosett.

Jag bad syster att fråga en av cheferna på jobbet om man får lov att visa sin tatuering på jobbet. Alltså om man kan arbeta med kortärmat även fast man har en tatuering på armen utan att behöva täcka över den med nått. Och det får man tydligen. För han som är bifogande butikschef i stockholm på toys har sleeves på båda armarna så då borde det ju inte göra något att jag visar min söta lilla tatuering. Så himla härligt, så nu slipper jag arbeta med långärmat, för det börjar faktiskt bli jäkligt varmt. Puss!

Today´s.





Jacka från Monki
Tisha från Monki
Shorts från Topshop
Tights från H&M
Glajjer från Brothers

Nu skall jag alldeles strax kila till skolan. Det är underbart väder idag. Det kommer att bli riktigt varmt. Jag gissar på 20 grader. Så glajjerna får allt hänga med och en vattenflaska. Efter skolan skall jag vidare in till stan för att köpa impregneringsspray, för våran som vi hade här hemma har tydligen fått fötter. Jag som tänkte ha mina nya skor idag. Attans! Hoppas att ni får en underbar dag. Puss!

Så jävla bra.


Photoscape, jag älskar photoscape! Vet ni hur många timmar jag har spenderat med photoshop för att lära mig att få mina foton att se ut såhär?! Jag tycker att det är så fint när bilderna är repade och ser sådär skitiga ut. Åhh JAAAA.

Läckra.


Dinsko.

Igår köpte ju jag även ett par nya skor i mocka. Hur fina?! Jag fullkomligt älskar dem. Hur bekväma som helst och sitter som ett smäck. Väldigt enkla och så jäkla läckra. Love them!

Put some color on your lips.


Fence.


Brothers.

Kom nyss hem från stan. Har varit där en sväng med syster. Jag skulle ta kort till mitt legg oh köpa lite smink. Jag köpte ett nytt läppstift från Make Up Store, som ni kan se på bilderna här ovanför. Färgen heter Fence och är riktigt fin. Glajjerna kommer från Brothers och dem köpte jag igår. Hoppas att eran dag har varit och fortsätter att vara lika underbar som min. Puss!

Grattis världens bästa puss!



Idag tog min älskling körkort! För han är bäst i världen, så jäkla grym på alla sätt och vis!! Grattis min underbara snuttiplutt, jag är så jäkla stolt över dig!!

Nytt.


Före.

 
Efter.

Imorse så var jag hos frissan. Det var verkligen dags att fixa håret nu kände jag. Jag hade ju stans utväxt! Jag blev jätte nöjd. Efter-bilden är kass jag vet. Men jag fick ta den nu på kvällen för jag hann inte ta den imorse. Men ni får se en bättre bild imon. Jag fick shoppat lite idag. Känns helt otroligt bra. Det fick bli en ny foundation, nytt puder, ett par solglasögon, ett par skor och strumpbyxor. Härligt! Puss!

Grill och Kubb.









I fredags så kom min storasyster med den geniala idén att vi skulle grilla då det var rena sommaren här. UNDERBART! Efter grillningen så spelade vi kubb vilket hör till om man skall grilla i min familj. Åhh underbara jävla fredag. Puss!

Filippa K.





Här har ni min ursnygga trench från Filippa K som jag köpte igår. Hur fin? Enkel och helt galet snygg enligt mig själv. Detta var ett av dem bästa fynden jag någonsin gjort. Jag köpte den på Freeport för endast 400 kr och den kostar igentligen 3000. Är det inte galet?! För er som inte vet vad Freeport är så kan jag berätta att det är en outlet av märkeskläder och ligger i Kungsbacka. Jag känner mig så fin i mina nya jacka =). Pusselipuss!

Dreams.


Syster, jag och snutten var på Freeport igår och shoppade lite. Jag hittade bland annat den här parfymen som doftar helt underbart! Den kommer från Isabell Kristensen och heter Dreams. Den doftar väldigt mjuk och känns lyxig med den fina påsen som man fick till. Sedan så fyndade jag en oerhört snygg trench som ni får se antingen senare ikväll eller imon. Puss!

Today´s.








Jacka från H&M
Tröja från Monki
Shorts från BikBok

Jag känner mig så himla glad och sprallig idag. Snart skall jag ut och njuta av det vackra vårvärdret. Pusselipuss!

090423


Hur fint? åhh jag önskar att jag passade såhär bra i hatt, det är så fint. knästrumpor är också ruskigt fint! Mina knätrumpor kanske åker på idag? =) Ja det tror jag! Visst är det härligt när man hittar såhär bra inspiration?

Ledig idag med, ja jag kan ju lika gärna säga nu att jag är ledig imon med. Så himla skönt att man bara läser tre kurser nu. Det är vädligt fint väder idag, så jag skulle ju mer än gärna vilja sätta mig på en filt i slottskogen, men det får bli en annan dag för snutten skall hjälpa mig att plugga idag. God morgon sötnosar =) Puss!

Lykke Li.

Syster hade köpt nya EllE. Så nu sitter jag och myser i soffan och läser en jäkligt intressant intervju med Lykke Li. Hon är galet snygg den tjejen! Jäklar vilken inspirationskälla.

Put a smile on your face.







Dagen blir vad man gör den till. Jag skall vända den här dagen till något bättre. Jag kanske skall gå ner och köpa mig lite godis bara för att det gör mig glad. Hoppas eran dag blir hur bra som helst sötnosar! Puss!

Onsdag.


Fiiint.

Idag är jag ledig från skolan. Trodde att jag hade en lektion mellan två och tre, men jag fick ett mail nu om att den är inställd. Så nu skall jag sitta och vänta på att tiden skall gå och sedan åker jag till pussen. Han skall hjälpa mig att plugga Naturkunskap B, han är så snäll =) Förövrigt så förstörde brorsan min dag idag så denna dagen lär bli lika kass som gårdagen. Puss!

45 days to go.


Bild: the fashion spot

Det är endast 45 dagar kvar till studenten. Förstår i hur mycket längtar?! Men samtidigt så är det mycket kvar att göra i skolan innan det är dags. Så känner hur paniken börjar bryta ut allt mer och mer. Men tar jag hand om sen, just nu vill jag bara längta. Puss!

High school.


Vet ni vad det bästa jag visste med att börja på högstadiet var? Jo skåpen. Jag hade sett så många high school filmer och var så avundsjuk på deras skåp. Jag planerade allt, hur jag skulle pryda mitt skåp innuti och vad jag skulle ha där inne. Nu på gymnasiet använder jag inte mitt skåp. Men hur fint skulle det inte vara att ha high school skåp i hallen att hänga jackorna i? Lite trash snyggt sådär. Åhh.

Today´s.



Tröja lånad av mamma.
Tights från H&M.
Docs.

Jag har en dålig dag. Ibland får man ha det. Kom nyss hem från skolan och när jag klev på bussen så var den fullsmockad av femåringar. Det finns inget värre än när ca 30 ungar kommer på bussen och sitter och skriker överallt. Jag låter som en gammal kärring nu men det är sant, det är fan jobbigt. Puss!

En jacka att älska.


Den här jackan från Acne skulle jag inte tacka nej till. Den är så fin så jag vet inte vad. En grön, trekvartsärmad mockajacka, ja ni hör ju att den är helt underbar. Och jag vill, vill, vill ha den!!

I love my new shoes.


Jerns.

Skorna som jag skulle köpt från början satt inte lika bra som dem gjorde i lördags. Vilket var synd, för dem var så fina.
Så jag köpte dessa istället som är minst lika fina. Dessa kommer från Jerns, sitter hur bra som helst på, är i mocka och dem är supersköna. Sedan så är dessa inte lika höga vilket gör att jag inte kommer att få lika ont i fötterna lika fort. Dessa är också mer användbara, jag kan ha dem till allt. Det är alltid bra att ha ett par klasiska pumps i garderoben. Jag är så nöjd över mina köp idag att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Puss!

New dress.


Gina tricot.

Den sitter som ett smäck och jag 'lskar den. Och så fin den var tillsammans med min studentmössa. Åh jag kommer att känna mig som en lycklig liten prinsessa på min student. Puss!

Balmain.


Jag tror att jag är kär i en kjol, i den här kjolen. Jag älskar tyll! Det pluffsar upp och är hur fint som helst. Sätt på dig en tyllkjol och du är fit for fight liksom. Jag vill ha den här kjolen i min garderob nu! Jag skulle inte våga ha den på mig för den är så fin, men jag skulle bara vilja ta fram den och titta på den ibland. Åhh.

Flower Power.


Den här klänningen fast i vitt skall ju jag köpa idag. Men nu är det såhär att jag blev minst lika kär i den här.
Tänk er den till en ljus jeansjacka och bara ben i sommar. Hur fint?!
Vad tycker ni? Skall jag köpa den också? =) Det skulle ju faktiskt vara den perfekta midsommarklänningen. Puss!

Today´s.





Tisha från Monki
Shorts från BikBok
Jacka från H&M
Väska från friis & Company

Nu skall jag alldeles strax åka till skolan. Idag är det en kort dag i skolan. Skönt! Sedan skall jag till Allum och köpa skorna och klänningen, längtar! Jag lägger upp bilder på klänningen och skorna senare idag. Hoppas ni får en bra dag =) Puss!

PhotoScape.

Photobucket
Jag har lite tråkigt nu kan jag säga, så jag sitter och leker i PhotoScape. Man kan göra sina egna gif-bilder och sådär.  Jag alltid velat kunna göra egna gif-bilder men aldrig vetat hur, och i det här programmet så kan man göra det hur lätt som helst. Och det är helt gratis att ladda ner det. bara till att googla på det. Puss!

Today´s.




Tisha från H&M
Shorts från BikBok
Tygpåsen är mammas gamla.

Idag händer inte så mycket. Jag skall till snutten sen, för han skall åka till jönköping idag så jag skall vinka av honom på centralen. Plugga Naturkunskap B borde jag med göra igentligen, men det är ju så fruktasnvärt tråkigt och jag orkar verkligen inte. Hoppas ni får världens bästa dag =) Puss!

Jack Daniel´s.



Yes, jag gör reklam för Jack Daniel´s och jag älskar det.
Om det är någon som vet någon butik i stan (Göteborg) som säljer tygpåsar med snygga tryck så får ni gärna hojta. För jag är på jakt efter sådana till sommaren. Tafsa inte! God natt och puss!

You're like a chic, modern-day ballerina!



Hur kan man inte älska Chictopia?! Jag loggade precis in på min mail och fick se att jag hade fått 44 nya kommentarer på mina outfits. Och alla var så himla söta.
Den här kommentaren var nog den finaste, sötaste och roligaste jag någonsin fått: You're like a chic, modern-day ballerina! Jag tycker bättre om chictopia än dem andra outfits sidorna på grund av att där finns det människor från hela världen och folk vågar kommentera där. I love love love Chictopia! Puss!

Balskor och studentklänning - Check!



Kom nyss hem från Allum. Har varit är med familjen och kollat lite. Jag ville se vad butikerna hade för utbud när det kommer till balskor och studentklänningar. Och jag fann ett par skor som ni ser här ovanför, man får killer legs i dem, yeah! Och den här söta klänningen. Den satt som ett smäck och kommer bli så fin till studenten. På måndag skall jag åka dit igen och köpa klänningen och skorna =) Puss!

Today´s.




Jacka från H&M
Skjorta lånad av brorsan
Kjol från TopShop
Glajjer från Topshop

Ser ni!? Jag lyckades göra rosett frisyren helt själv!! Det trodde jag inte att jag skulle lyckas med. Känner mig väldigt söt men ändå rock chic idag. Bra hårdag och solen skiner. Ja det kan inte bli så mycket bättre än såhär. Hoppas att ni får en helt underbar dag =) Puss!

Galet!

Jag och min pojkvän skickar alltid god morgon sms till varandra. Idag hände något jäkligt roligt som händer oss ibland. Jag blir lite rädd måste jag medge haha.

Jag: God morgon din nörd<3<3<3
Presic när jag trycker på skickar så får jag:
snutten: God morgon det bästa i mitt liv :D<3
Jag: hahahaha vi skickade samtidigt :D<3<3
Samtidigt som jag trycker på skicka så får jag:
Snutten: hahaha vi skickade samtidigt :D vi är bäst! Love
Snutten igen: Nu gjorde vi det igen :D love

Vi tänker så lika ibland jag och min puss. Ja detta händer ibland, så det är inget ovanligt. Vi e lite störda helt enkelt. Eller som min pojkvän sa We are meant to be helt enkelt. Puss!

The end of the day.



Nu sitter jag och lyssnar på bra musik och myser i snuttens tröja. Jag tänker sova i den i natt bara för att jag saknar honom så mycket.
Imon har jag sovmorgon och då tänker jag ge mig på den där rosett frisyren. Jag lyckades göra den några gånger förut idag när jag övade. Men jag vill ha den imon med. Ja vi får se vad jag hinner, men först skall jag sova ut. Puss och god natt så länge, så hörs vi imorgon =)

Det är så lätt att ta ut något i förväg.


Bild: Flickr

Säg inte att allt skiter sig nu, för då vet jag inte vad jag gör.

Rosett.



Som alla säkert vet, eller ni som känner mig vet att jag älskar rosetter. Och nu har jag en på huvudet. Så himla fint. Therese gjorde den berömda rosett frisyren på mig idag. Hon är så duktig så. Puss!

Today´s.




Top från H&M
Kjol från Monki
Tights från Gina.

Gud vilken underbar dag! Äntligen är solen tillbaka. Och jag skall sitta instängd i skolan hela dagen, kan inte bli så mycket värre. Nej nu måste jag verkligen rusa till bussen. Puss!

Ny design.


Bild: ? Jag tyckte att den var jäkligt snygg. Sådär, exakt sådär skulle jag vilja se ut imon.

Som ni säkert har lagt märke till så har jag en ny design här på bloggen. Lite stilfullare och enklare. Jag hoppas att ni tycker om den, för den kommer att vara kvar här ett tag, tills jag tröttnar på denna med och gör en ny igen.
Nu ligger jag och småblundar framför tvn i sängen. Jag tror att det är dags att sova nu. God natt. Puss!

Vad bra det går nu.


Bild: Flickr

Den här dagen utvecklades till något bra. Jag lämnade in datorn på lagning och fick tillbaka den efter 1,5 timme. Den fungerar helt galant nu. Skönt att slippa bråka med syrran över den andra datorn hemma. Nils, min lärare kom och mötte mig i korridoren förut och berättade att jag har klarat mediaproduktionen, den kursen är på 200 poäng så det känns ju helt otroligt skönt. Det går bra, bättre än i morse i alla fall. Nu sitter jag på litterär gestaltnings lektionen och vi pratar om ångestfyllda dikter, vilket skapar en deppig stämning. Men jag är glad ändå. Puss!

Today´s.





Jacka från H&M
Tröja från Monki
Kjol från Monki
Tights från Joy

Nu skall jag snart kila iväg till skolan. Och eftersom att min dator är sönder så får jag sitta och glo in i väggen i 4 timmar när jag har håltimma idag. Det suger ju. Igår ställde jag mobilen på väckning en timme för tidigt, vilket jag inte märkte förens när jag hade varit uppe en timme. Då kom jag på att jag skall åka till skolan klockan 9 och inte 8. Jag känner att den här dagen inte kommer göra annat än att bråka med mig. God morgon. Puss!

Sleep tight.

Hur kommer det sig att man alltid sover bättre på soffan framför tvn än vad man gör i sin egna säng? Ja för mig är det så i alla fall. Enligt mammas skrattanfall när jag vaknade så har jag legat och pratat i sömnen i ca 1 timme nu. Nej nu går jag och lägger mig. God natt. Puss!

You can hardly see me.





Pratade precis med pussen min. Vi pratade om skolan, och han fick mig att lugna ner mig något rejält. Han berättade något för mig som jag har misstolkat i två år. Jag kunde ha sluppit all denna ångesten om jag bara hade vetat om det här. Han är världens bästa, min älskling. Puss!

Today´s.





Tisha från Lee.
Kjol från Topshop.

Kom hem från skolan för en stund sedan. Nu har jag kollat upp vad jag har kvar att göra i engelska B kursen och det är helt galet mycket. jag har 1,5 månad på mig. Det känns ganska kört. Fan! Puss!

Om man får drömma lite.


Såhär vill jag bo, preis såhär. Hur fint?! Okey hängmattan kan ju diskuteras men annars så är det ju himlans fint. Ser så lungt och härligt ut. Det är snyggt men inte för stelt liksom. Men nej samtidigt så vill jag inreda lägenheten som om en clown har sprängts i den. Jag och snutten skall ha färg i våran lägenhet, inte för stelt här inte. Men det här på bilden är ju med fint, så himla fint. Puss!

Påsk.

I lördags var det påskmiddag här hemma som stod på schemat. Hur mysigt som helst. Alla var här! Jag trivs som allra bäst när hela familjen är samlad sådär. Det finns inget ställe i världen som jag hellre vill vara på då.
Vi åt massor utav god mat, som mamma och Peeh hade gjort i ordning och sedan spelade vi kubb. När kubbet kommer fram, ja då är det vår. Hoppas att ni hade en mysig påsk!


Super gott och väldigt mysigt.

Jag tror att jag har hittat den.


Jag är lite smått förälskad i den här underbara klänningen. hur perfekt är den inte till studenten? Nu hoppas jag bara på att den finns kvar när lönen kommer, annars får jag beställa den helt enkelt. Åhh, kärlek! Puss!

Följ min blogg med bloglovin

Lindsay.

Seg helg.


Bild: Flickr

Förlåt för dålig uppdatering men jag har jobbat hela helgen och jag bloggar inte när jag jobbar, har varken någon ork eller insperation för det då. Men nu är jag tillbaka igen.

sitter hemma hos pussen nu, han har lagat pannkakor till mig. Han är så himla söt den lilla fjärten. Jag har inte tänkt att lyfta en fena idag. Så himla härligt. Puss!

Jävla kärring!

Dem som känner mig vet om att jag hatar kunder. Ja förlåt, men vi på toys"R"us har dem värsta kunderna i sverige.  För er som inte vet så arbetar jag på Toys"R"us, en leksaksbutik här i göteborg. Och igår när jag stod i kassan så fick jag skäll av en tant som flippade ur. Jag hörde henne inte men kunden som jag stod och hjälpte sa: Skit i henne, jävla kärring hon fattar ändå ingenting. Jag förstod inte vad han menade så jag höll bara med. Sedan kommer Dennis min kollega fram och säger: Vad var det med hon tanten? jag fattade ingenting. så sa han: Ja men hon röt ju åt dig. haha jag bara: vad snackar du om??
Han: Hon frågade något och då sa du vänta lite för du hjälpte en annan kund och då röt hon: Nej jag tänker fan inte vänta jag är så jävla trött på dig nu!!! Så vände hon på klacken och gick.

Haha och jag, ja jag missade hela händelsen och då var det ändå mig det handlade om. Och jag hade tydligen bara bett henne vänta lite. Kunder!!! Jag säger ju det, jag hatar dem!

Puss!

Jag har köpt min första möbel.


Igår var jag och snutten på Ikea och när vi var där så kom jag på att jag vill ta bort min byå i mitt rum och ha någon annan form av förvaring så jag köpte den här som är helt perfekt. Jag har den som nattduksbord och byrån ja den hamnar i källarn. jag tog bort hjulen för jag tyckte inte att dem passade. Så nu har jag köpt min första möbel, för mina egna pengar och till mig själv. Jag är nöjd. God morgon. Puss!

Nu inviger jag den.



Jeansjacka från Monki.

Är dem inte underbara?


Jag är så himla kär i dessa skorna. Hur fina?! Dem kommer från Topshop och jag funderar seriöst på att klicka hem dem när lönen rullar in på kontot. För ni måste ju hålla med om att dem är helt gudomliga? Puss!

Very Rock Chick.

Photobucket
Bilder: The Cobrasnake.

Ibland vill jag också ha sådant här lockigt fint hår, men för det mesta vill jag ha rakt, men ibland vill jag ha det precis såhär. I slutet på månaden så skall jag klippa mig och färga håret så att jag får bort min fula utväxt. Det skall bli skönt. Plus att jag blir fin inför studentbalen. Puss!

Sleepy, good night.


Bild från igår.

Nu skall jag alldeles strax gå och lägga mig, men jag sitter så gött här i soffan så jag orkar inte. Imon kommer min puss hem och vi skall till Ikea. Jag älskar Ikea! gör inte ni? Puss!

Photoscape.


Jag laddade ner ett program (lagligt!!!!!) alldeles nyss, där man kan göra om bilder. Man kan lägga in en massa roliga figurer m.m. på bilderna. Jag lekte lite med en bild på snutten, han fick bli en clown =) Nu skall jag leka vidare. Puss!

Spin me around, this can´t be happening.


Bild: Flickr

Det går för bra nu, det känns för bra för att vara sant. Det känns liksom som att shiit händer det här mig, hur fasen fick jag motviation till att plugga? vad hände liksom? För två veckor sedan så var det hur mycket som helst, med precis allt, inte bara med skolan. Nu känner jag att det har lugnat ner sig, vilket är helt otroligt skönt.

Kom nyss hem från stan. Har varit där inne och pluggat med Hanna på ett fik. Vi fick så gott som klart mediakommunikationen, vilket känns riktigt skönt. Skall strax in till stan igen för en snabb fika med älsklings Tova som är i Göteborg igen, det skall bli så himla mysigt. Puss!

Jag är så fruktansvärt stolr över mig själv!

Jag sitter och lipar som om jag vore 3 år nu. Klarade svenska B kursen!!!!!!!!! Ni anar inte vilken lycka som rusar genom min kropp just nu! Puss!!!

Första bilden från fotograferingen.


Här är en av bilderna på mig som togs igår.
Visst blev det fint med ljuset och så? Okej mitt smink (rougen) kanske blev lite väl rosa, men modeller brukar ju ha lite freakat smink. Men själva bilden i sig tycker jag blev skitfin. Vad tycker ni? :) God morgon. Puss!

Kul, kallt och jobbigt på samma gång.


Gemma Ward.

Nu är jag hemma från Fotograferingen och allt modellande. det var jäkligt kul, kallt och jobbigt på samma gång. Men jag tror att bilderna blev jäkligt bra. Speciellt en bild som vi tog i skogen där jag sitter på en sten, täckt av mossa och så har jag kvällssolen bakom mig, ruskigt fin bild som ni självklart kommer att få se sen. Puss!

Idag skall jag leka modell.


Favoritmodellen: Agyness deyn

Ja ni hörde rätt. Jag skall stå modell idag för min älskling My. Hon skall fota massa outfits för sitt projektarbete. Jag tror att det kommer att gå ganska bra. My får säga till mig hur jag skall posa och sådär. För jag är inte född till att vara modell och kan därför inte sådana saker som att posa. Jag skall höra med My om jag inte kan få några av bilderna sedan så att jag kan visa er :) Puss

Jag behöver en vit klänning.


Jag tar studenten nu i juni och jag vill ha den perfekta vita klänningen. Men det finns ingen någonstans som faller mig i smaken. Jag vill inte ha en från H&M elle Gina för alla kommer ha klänningar därifrån, det brukar iallafall vara så. Den här klänningen som MK har på bilden här ovanför är helt gudomlig och skulle vara så fin till studenten. Om någon vet vart man kan hitta fina vita klänningar så får ni gärna tipsa mig. Puss!

Jag vill ha..



Den här datorn! Hur fin?! Jag är så kär i den att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Jag skall börja spara nu, och jag skall lyckas, jag skall köpa den!! Åhh, och att den är lila är ju bara ett plus i kanten. Puss!

Det var längesedan jag gungade.



Det är vår ute och pussen ville gunga. Haha han är för söt, han fick ta bebisgungan eftersom att han är störst. Puss!

Min pojkvän är en nörd.


Haha igår satt jag och tittade igenom alla mapparna på min mobil, och hittade det här klippet som min pojkvän spelade in för ett tag sedan. Han är en nörd helt enkelt, det har jag alltid sagt haha. Och med det här så säger jag god morgon. Puss!

Let's Bowl.






I fredags så var jag och pussen och bowlade. Det var så himla roligt, det var längesedan jag bowlade nu. För er som inte visste det så har jag faktiskt spelat bowling en gång i tiden i hela 6 år tränade jag. Varför jag slutade det vet jag inte.

Det var lite nostalgi över det hela då jag och pussen hade en av våra första dejter i den där bowlinghallen. Så kul att titta på protokollet från första gången som snutten hade sparat. Datumet var 2006-12-18. Det var så sjukt länge sedan. Vi har fortfarande lika kul tillsammans. Pussen hade förbokat en bana och valt namn och allting. Mitt namn under kvällen var kaksmeten och pussens var slickepotten, ja jag har alltid sagt att han är lite egen. Puss!

I worked all weekend.


Kass uppdatering på grund av jobb. Det har varit en jäka pesh att jobba den här helgen. Förlåt, men jag hatar kunder, kunder kan vara riktiga idioter ibland.

Imon börjar mitt lov, äntligen! Det första jag skall göra är att åka till bibblan för att låna en bok som jag måste läsa ut under lovet. Ja, bra start där! Vad skall ni hitta på under lovet? själv skall jag bara plugga, kan inte bli så mycket bättre än såhär. Puss!

Nu känns det bra, nu kan jag andas igen.


Gorgeous MK

Jag är äntligen klar med allt som jag låg efter med i skolan!!! Ni anar inte hur stolt jag är över mig själv. Jag trodde inte att jag skulle klara det. Okej jag vet inte om jag har klarat allt, men jag e klar med allt i alla fall. Innerst inne så visste jag att om jag bara ger mig fan på det så klarar jag det. Nu behöver jag bara fokusera på dem kurserna som jag har nu, och det känns så himla skönt. Jag kan andas igen. Puss!

Today´s.





Skinnjacka från H&M
Farfarströja från H&M
Jeansshorts från BikBok
Tights från joy
Docs.

Nu skall jag strax åka till skolan och sätta mig där och plugga inför Eu-debatten som jag skall ha tillsammans med min lärare i eftermiddag. Det är sjukt viktigt att jag klarar detta nu, annars är det kört! Puss!

Bara ibland.


Just nu längtar till ett ställe som på bilden, jag har aldrig varit där, men jag längtar ändå dit. Det ser så lungt ut, jag vill bara komma bort från stressen en liten stund. Ibland så önskar jag att jag bodde på landet, mitt ute i ingenstans. Tänk vad skönt det skulle vara. Man åker hem från skolan där det är en massa ljud, ståhej och plugg hela tiden, och kommer hem till ett lugn, där man inte hör en bil, ingenting, det är bara tyst. Ibland, bara ibland vill jag ha det så. Godmorgon och puss!

B-friend.


Det här är min pojkvän. Så söt så. God natt, puss!

Snart.




Nu är det inte långt kvar.

Give me inspiration.



Bilder: Lookbook

Jag kan sitta inne på Lookbook i flera timmer och bara titta på olika människor som klär sig något så ruskigt bra att det inte är riktigt klokt. Lookbook är en riktig inspirationskälla. Puss!
RSS 2.0