Hej då blogg.se, puss!

Ni hittar mig på ErikaJohanna.bubbleroom.se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Today´s.Tröja från Monki
Klänning från AA
Tights från Gina Tricot
Boots från Scorett

Nu skall jag kila iväg till jobbet. Från och med imorgon så är jag ledig i 12 dagar. Det kan ju inte bli så mycket bättre.
Det är härligt att det är lite kallare idag. Jag saknar regn, jo men faktiskt det gör jag. Jag mår jäkligt bra när det regnar av någon konstig anledning. Puss!

Han stal mitt framför ögonen på mig.Idag har jag jobbat hela dagen. Segt! Det obehagligaste hände mig idag. Det var en tjej i 25-års åldern, med pojkvän och son och pojkvännens kompis var med. pappan och kompisen var drogpåverkade och gick runt och sparakade på allt och betedde sig allmänt underligt. Det kom kunder springandes till oss i personalen och sa dem kommer att själa för dom står och proppar ner massa saker i en plastpåse. Vi kan inte anklaga kunden för något om inte vi själva har sett det. Jag skulle hämta ett hopprep åt kompisen och han var drogpåverkad, för han betedde sig alldeles för konstigt och han var alldeles för väck i skallen för att vara påverkad av alkohol. När jag kommer tillbaka till honom med hopprepet så var det någon som hade kastat ut en Ben 10 dräkt till honom som han tog upp och gick ut med. Det var en stor man i 25-års åldern som var drogpåverkad. Vad fan skulle jag göra?! Uff och fy, det var obehagligt. Hur kan man som föräldrar stå och stjäla mitt framför ögonen på sitt barn? Jag säger ju det att vi har dem värsta kunderna i sverige. Puss!

Todays´s.

Klänning från N.Y.C.
Armband från Lindex.

Hoppas ni får en underbar fredag. Puss!

Erik Hassle.Idag var vi på Liseberg för att lyssna på Erik Hassle som var där. Och det var så bra! Låtarna är så himla fina. Puss!

Today´s.Tisha från Dr.Denim
Shorts från TopShop
Boots från Scorett

Nu åker jag till jobbet. Puss!

Favorite.

Jag älskar Signes blogg. Det är den enda bloggen som jag konstant har följt i ca 2 år. Hennes stil är klockren och hon vet verkligen hur man insiperar. Vilken är eran favoritblogg? God morgon, puss!
RSS 2.0