Alla älskar vi TopShop.




Åh dessa två skulle vara så fina tillsammans med mina nya boots. Den svarta klänningen är ju verkligen hur fin som helst. Dessa två kommer från TopShop. Lovely!

Hurtful.



Imorgon efter jobbet så bär det av till Liseberg igen. Erik Hassle kommer dit imorgon, och vi tänkte sätta oss på en bänk där och lyssna. Den här låten bara älskar jag, den är så fin. Puss!

Säg hej till min panda.





Ja alltså jag var på Liseberg igår. Puss =)

Våran dag i bilder.








Jag och snutten =)

Här har ni några bilder från när jag och snutten firade 2,5 år. Det var en underbar dag, den bästa dagen på länge. Puss!

Nytt på fötterna.


Igår var jag inne i stan med syster en snabbis. Jag köpte dessa bootsen från Scorett. ÄNTLIGEN har jag ett par mc-boots =) Jag kommer att matcha dem med fina klänningar och tunikor. Åh vad nöjd jag är. Puss!

You had me from hello.


Idag är det våran dag, 2,5 år firar vi idag =) Det blir picknick i botaniska trädgården och sedan bio. Puss!

Fiske, glass och lite färg.



Idag har jag varit ute i solen hela dagen igen. Jag, pussen och bror åkte till stensjön, hyrde en roddbåt och åkte ut på sjön och fiskade. Någon fisk fick vi inte, men en trevlig dag och lite färg blev det allt. Sedan rodde vi in igen, lämnade tillbaka båten, köpte varsin glass och så gjorde jag och snutten sönder ett bord. Ja för vi är ju så fruktansvärt tunga haha. Det här var min dag, helt underbar. Hur var eran? Puss!

Inspiration.







Vem älskar inte lookbook?? Åhh vilken inspirationskälla.

27 grader och sol hela veckan.



Livet är bra underbart när man är ledig och det är sådant här väder. Nu skall jag fasiken ta och bli brun! Troligtvis så hyr vi en stuga på knarrholmen hela vecka 32, det kommer bli så himla underbart! Jag, snutten, syster, mamma och bror. jag kan knappt vänta. Jag trivs så himla bra där ute. Puss!

Underbara dag i solen.



Jag oh pussen har bara slappat hela dagen. Vi låg ute på gården och solade i tre timmar. Och lite färg har jag allt fått. Men det är ju inte kul att sola med honom för han blir brun så jäkla snabbt :/ Fjärt! Men imon skall jag sola ännu mer, för imon skall vi hyra en lite båt och åka ut på stensjön och fiska. Härligt! Hoppas att eran dag har varit underbar. Puss!

Nya bloglovin.


beta.bloglovin.com

Vad tycker ni om nya bloglovin? Själv tycker jag att den är mycket bättre än den gamla. Jag vet inte riktigt varför utan jag bara tycker det. Det brukar oftast bli sämre när man gör om sidor sådär men inte den här gången. I love it! Puss

Bra där Gina tricot.



Hur snygg är den inte?! Den här bara måste jag ha i höst. Nitar och mc-stuk. Det kan ju faktiskt inte bli så mycket bättre. Äntligen rycker Gina tricot upp sig lite grann. Skall ju även komma in jäkligt snygga västar. Enn snygg väst piffar ju upp vilken tråkig outfit som helst. Puss!

Män som hatar kvinnor.



Förra veckan så var jag och syster på bio. Vi såg män som hatar kvinnor, oh guud vad den var bra. Men hemsk. Vissa människor är bra störda. Jag satt och slog händerna för ansiktet hela tiden. Men detta var helt klart en film som är värd att se. Puss!

9 dagars ledighet.


Erin Wasson

Nu är jag äntligen ledig i 9 dagar, guud vad skönt! Och jag skall göra så mycket :) Jag skall baka och åka till botaniska trädgården med pussen, fiska med pusses och min bror, jag och pussen firar 2,5år på fredag och skall på bio, på lördag skall jag in till stan och shoppa med syster och på söndag så blir det femkamp på Liseberg. Härligt med en fullsmäckad vecka.

Idag skall jag inte göra ett skit, kanske lägger mig på gården och solar eller sådär. God morgon!

Jag har en ny vän.





Jag fick min nya vän Hello Kitty av min syster,  My och hennes familj i studentpresent. Så fin!

Knarrholmen.













Igår Åkte jag, pussen och syster ut till knarrholmen. Mamma och hennes vän Jane har hyrt en stuga där. Det var hur mysigt som helst. Jag älskar att vara ute i göteborgs skärgård. Gud så fint det är. Vi grillade, solade och hade det allmänt mysigt. Skönt att komma bort från stan och få koppla av. Puss!



show_cravings_ad(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)

Äntligen är helgen snart över.


Gorgeous!!!

Äntligen är helgen över! Har jobbat hela helgen, fy fan! Men nu är jag ledig en dag iallafall sedan blir det till att jobba igen. Nu skall jag snart in till stan för att möta upp Tova som jag inte har träffat på evigheter. Skall bli så himla kul =)

Imon blir det knarrholmen med snutten, får hoppas på bra väder bara. Hoppas att eran helg har varit toppen! Puss!

Today's.







Sjal från ??
Tröja från Monki
Skärp från Second Hand
Knästrumpor från H&M
Halsband från guldfynd


Fan vilken kass uppdatering, shiit förlåt! Men det har varit så mycket nu det senaste med studenter och jobb. Men jag skall skärpa mig!

Ikväll skall jag och syster på bio och se män som hatar kvinnor. Jag har hört att den skall vara grym! Men nu skall jag till jobbet. Hörs ikväll. Puss!

Idag fick jag hem bilden.



På studentbalen så valde jag och pussen att fotografera oss och idag fick jag hem bilden =) Puss!

Så jävla lycklig!















Igår tog jag studenten! Det var en helt UNDERBAR känsla!!! Lyckligaste dagen i mitt liv. Ingen mer skola nu på ett bra tag och det känns så jäkla bra! Puss för fan!!!

En dag kvar.


Bild från systers student.

Jag börjar bli nervös nu för imon är det min tur att springa ut och möta världen! Imon kommer dagen som jag har väntat på i 12 år. Jag skall skrika som jag aldrig har skrikit förr. PUSS!

Grattis min älskade syster!











Min tvillingsyster tog studenten igår och fy fan vad hon är bra!! Vi grät så mycket när hon sprang ut så vi kunde knappt andas. Hon är så fin min syster. Jag har aldrig sett henne så lycklig, jag ville bara krama om henne och lyfta upp henne som om hon vore en nallebjörn. Min tvillingsyster, mitt hjärta. Jag älskar dig!
RSS 2.0